Uitmuntende architectuur op een unieke locatie

Het gerenommeerd architectenbureau Secchi-Vigano heeft met Nieuw Zuid een unieke dimensie gegeven aan wonen in de stad. Samen met landschapsarchitect Bas Smets toverde het bureau deze plek om tot een uniek toonbeeld van modern stadsontwikkeling in een open en natuurlijke omgeving.

terug

City Life 2.0

Zuiderpromenade past volledig in dit verhaal. Met een uniek spel van doordacht ruimte- en lichtgebruik, een ingenieus design en een uitzonderlijk groene omgeving staat Kaaipark symbool voor het nieuwe stadsleven. Het bouwconcept komt van POLO Architects, een bureau dat eerder iconische Antwerpse gebouwen in ontwerp had.

Perfecte ligging

De ultieme troef van Nieuw Zuid: de perfect ligging. Even wandelen en u bent in het nieuw aangelegde park Nieuw Zuid, op de kaaien of op het artistieke Zuid. Met tram, bus of stadsfiets staat u zo voor de Kathedraal of het MAS.

Bovendien bent u met uw wagen op enkele minuten de stad in en uit. Inclusief directe aansluitingen naar Brussel, Gent of Hasselt. En ’s avonds parkeert u uw wagen gewoon in de ondergrondse parking.

Investeren in Zuiderpromenade is investeren in uw toekomst:

- Exclusieve combinatie van toparchitectuur en groene omgeving
- Lichte ruimtes met grote buitenterrassen
- Unieke ligging en bereikbaarheid
- 1-4 slaapkamerappartementen en exclusieve penthouses

Duurzaamheid als basisfilosofie

Zuiderpromenade streeft door een uitgekiend systeem van warmteproductie, waterbeheer en innovatieve isolatietechnieken naar energiezuinig wonen. Het terrasconcept bigger and cheaper versterkt dit isolatieschild nog extra.

Door de superieure materialen en buitengewone afwerking bent u ervan verzekerd dat u niet enkel investeert in duurzaamheid, maar ook een duurzame investering doet.

Havenstad. Kunststad. Modestad.

Antwerpen is de stad van pioniers, ondernemers, kunstenaars en handelaars. De Schelde is een rustpunt voor de stad. Triple Living bouwt langsheen deze Schelde aan een groen en duurzaam stadsdeel van de toekomst: Nieuw Zuid Antwerpen. Wonen op het ritme van de stroom was nog nooit dichterbij.