Mooie nieuwbouwwoningen en appartementen in een prachtige natuuromgeving

Heuveldal is een nieuwe woonwijk in Tongeren met een ruim aanbod aan moderne huizen en appartementen. Jong of oud, Heuveldal heeft voor ieder wat wils.

  • Nieuw woonwijk in een mooi heuvellandschap vlakbij Tongeren centrum
  • Keuze uit doorzonwoningen, halfopen bebouwingen, villa's en appartementen
  • Alle huizen beschikken over een mooie eigen tuin met terras
  • Keuze uit 3 of 4 slaapkamers
  • Duurzaam en energiezuinig
  • Volledig afgewerkt opgeleverd, eerste oplevering tegen mei 2016
Huis met tuin en 3 slpks - Vanaf €235.000 (alle kosten inbegrepen, excl. keuken)

WERKEN ZIJN VOLOP BEZIG

De eerste 50 families wonen intussen in Heuveldal. De eerste en tweede fase zijn volledig uitverkocht. De derde en laatste fase is nu in verkoop. Wordt dit heuvellandschap binnenkort uw uitzicht?

SCHITTERENDE NIEUWBOUWHUIZEN EN APPARTEMENTEN

Skyline Limburg en de stad Tongeren lanceren samen een nieuw woonproject. Schitterende nieuwbouwhuizen en appartementen op slechts een boogscheut van het centrum van Tongeren. Heuveldal is een prachtige nieuwe woonwijk die komt te liggen aan de Baverstraat, achter de feestzaal Ambassador, tegenover het ziekenhuis.

Een groot park met prachtige vergezichten

Heuveldal kan het best omschreven worden als een groot park met prachtige vergezichten. Alle woningen en appartementen liggen temidden van het typische Haspengouwse heuvellandschap. De naam Heuveldal was dus snel gevonden.

Duurzame materialen

Voor alle woningen en appartementen werden consequent duurzame materialen gebruikt. Verwacht u aan een afwerking die in alle details degelijkheid en zin voor vakmanschap uitstraalt. Ook op vlak van energiezuinig bouwen presteren we vaak beter dan de norm. Elke woning in Heuveldal heeft dan ook een energiepeil van 60 of lager.

Maak uw eigen verhaal

In Heuveldal bent u de architect van uw eigen leven. U kiest zelf hoeveel ruimte u voor uzelf of uw gezin nodig heeft. In Heuveldal kiest u tussen een, twee of drie slaapkamers. Hoewel geen enkele woning hetzelfde is, rekent u steeds op een hoogwaardige keuken en een badkamer die baadt in comfort. Bij de afwerking is topkwaliteit onze enige standaard, voor de rest is het volledig aan u. U kiest zelf voor de materialen die het best bij u passen.

Rustig wonen vlakbij het centrum

U zou het amper geloven als u voor uw eigen deur staat, maar Heuveldal bevindt zich op nog geen 2,5 kilometer van het centrum van Tongeren. Binnen vijf minuten winkelt en werkt u dus pal op de kasseien van de oudste stad van het land.

Graag had ik meer info over

Heuveldal

Kom en ontdek Heuveldal op de opendeurdagen en info-avonden.

We bieden heel wat verschillende types woningen aan: doorzonwoningen, half open bebouwingen en villa’s. Maar ook ruime appartementen met 1 of 2 slaapkamers. Kortom, voor elk wat wils!

close
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contact

Skyline Europe

Vorstlaan 292 1160 Oudergem
T. 02 679 00 00 F. 02 679 00 01