Zonder zorgen genieten tussen duin en zee

Aan de kust is het altijd fijn vertoeven: de sfeer is uitgelaten én het doet deugd voor lichaam en geest om gezonde zeelucht in te ademen. De zee zorgt letterlijk en figuurlijk voor verademing. Een verademing waarvan de bewoners van Duinenzee elke dag genieten...

  • ERKENDE assistentiewoningen op het strand van De Panne
  • Prachtig zicht op zee én op het grootste duinenreservaat van België
  • AAA-locatie = garantie op meerwaarde
  • 12% BTW en vrijgesteld van onroerende voorheffing
  • Zorgeloos investeren dankzij de ervaren exploitant

Unieke ligging op het strand

Dat de ligging van Duinenzee uniek is, dat zie je zo. De stijlvolle assistentiewoningen worden idyllisch ingeplant in de duinen van De Panne, vlak naast Het Vissersdorp en het beschermd natuurreservaat De Westhoek. Wie in Duinenzee woont, heeft het strand als tuin.

Concept: zorgeloos leven

Duinenzee is meer dan een assistentiewoning: het is een pasklaar antwoord op de wensen van een generatie actieve senioren. Zij wonen zelfstandig in Duinenzee - nu en in de toekomst - met een comfortpakket op maat.

Kwaliteit is prioriteit

De appartementen zijn uitgerust met de nieuwste technische accomodaties met slechts één doel voor ogen: het comfort en de veiligheid van de bewoners verhogen. Elke appartement beschikt over een royaal terras met zicht op zee en natuur.

U kan natuurlijk ook uw krant lezen in de knusse salon of uw conditie op peil houden in de fitness. Wie wil kan dineren met vrienden in het restaurant of gezellig iets drinken aan de bar.

Flaneren in de Dumontwijk

De Panne heeft niet alleen het breedste strand van de Kust maar presenteert ook een schat aan architecturaal erfgoed. Op de hoge duintoppen in de Dumontwijk werden tijdens de laatste jaren van de 19de eeuw ruime villa's met zicht op zee gebouwd. Tot op vandaag is het heerlijk flaneren in de kronkelende dreven tussen de traditionele cottages en heel wat merkwaardige modernistische villa's.

Westhoek Natuurreservaat

Naast Duinenzee ligt het 340 ha grote Westhoek Natuurreservaat. Het is het oudste Vlaams natuurreservaat (opgericht in 1957). Zeereep-, loop- en paraboolduinen, duinpannen, grijze en blonde duinen, duingraslanden en kalkmoerassen getuigen van een levendig landschap. Het gebied is ook befaamd om zijn archeologische resten van uit de IJzertijd tot de Vroege Middeleeuwen.

Assistentiewoningen als investering

Net als veel andere kuststeden is De Panne zeer geliefd bij senioren. Niet alleen de geboren en getogen inwoners van de kustgemeenten vertoeven hier graag, maar ook steeds meer ouderen uit andere regio's ontdekken deze parel aan de Belgische kust.

Kom eens praten

We kunnen u nog veel meer vertellen over Duinenzee, maar dat doen we best tijdens een persoonlijk gesprek. Maak vrijblijvend een afspraak en zet de eerste stap naar de slimste vastgoedinvestering.

Verkoopkantoor

Interesse? Spring dan vrijblijvend even binnen!

Het verkoopkantoor bevindt zich op de Koninklijke Baan 264 (Hoek met Prof. Blanchardlaan) in Koksijde. We zijn open van 9u00 tot 17u00.

U kan ons telefonisch bereiken op 058 33 26 00.

Graag had ik meer info over

Duinenzee

 

Zonder zorgen genieten tussen duin en zee

close
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contact

Skyline Europe

Vorstlaan 292 1160 Oudergem
T. 02 679 00 00 F. 02 679 00 01