De magie van thuiskomen

Alle typische elementen die van Knokke de onvergelijkbare en ongeëvenaarde badplaats maken, vinden hun ontknoping in Duinenwater. Duinenwater sluit aan bij de meest doordachte en groene urbanisaties van Europa. Hier kiest u à la carte uit al het mooie dat Knokke te bieden heeft. In alle vrijheid en zonder enig verlies van privacy. In Duinenwater geniet u van natuur, stilte en persoonlijke rust… ook in het hoogseizoen.

terug

EEN BRON VAN VISIE

Duinenwater is een volledig nieuwe woonbuurt gelegen aan de rand van een prachtige natuurlijke vijver en de nieuwe golf. Rustig, groen, kleinschalig en veilig wonen in Knokke-Heist, met al haar voorzieningen. Mooie publieke ruimtes en een kleinschalige bebouwing creëren een groene buurt op schaal van de mens.

U STAAT CENTRAAL

Duinenwater is ontworpen volgens de principes van het New Urbanisme. Deze stedenbouwkundige beweging stelt de mens centraal en creëert plaatsen waar mensen op een comfortabele manier kunnen wandelen en praten. Wandelen, fietsen, winkelen, sporten, een terrasje doen en op restaurant gaan zonder een auto nodig te hebben, dàt is Duinenwater.

INVESTEER IN UW EIGEN WELZIJN

Naast een prachtig meer vindt u in Duinenwater rustige parken, levendige pleinen met winkels, visvijvers en een uitgebreid netwerk van wandel- en fietspaden. De bomen, het water, de zeelucht… Wonen in Duinenwater is investeren in welzijn!

RESIDENTIE “MEERZICHT”: ECHTE EXCLUSIVITEIT

’s Ochtends wakker worden op het ritme van de omliggende natuur. Overdag genieten van al het excellente dat u omringt. ’s Avonds op het terras aperitieven, met het schouwspel van de ondergaande zon in het Duinenwatermeer als decor… dat is verblijven in residentie ‘Meerzicht’