Zorgeloos genieten aan de Belgische kust, in een zee van groen.

Wordt uw woning stilaan te groot? Wilt u zorgeloos genieten van uw pensioen? En denkt u daarbij aan een (tweede) leven aan zee? U bent niet alleen. Samen met u kiezen steeds meer actieve senioren voor een comfortabel leven aan de Belgische kust. En Beukenhof is uw ideale nieuwe thuis: hypermoderne assistentiewoningen, een restaurant en een binnenzwembad met wellness. Gelegen in een prachtig privé-park, in Oostduinkerke-centrum, vlakbij Golf Ter Hille en de zee.

  • Toplocatie in het centrum van Oostduinkerke
  • Bijzondere setting in privé-park
  • Uitgebreide wellness met binnenzwembad en fitness
  • Op 100m van restaurant en winkels, vlakbij zee en Golf Ter Hille
  • Hoogkwalitatieve zorgverlening met nadruk op privacy
  • 12% btw en vrijstelling van onroerende voorheffing

Thuis voor levensgenieters

Beukenhof is een fantastische plek om te wonen: centraal gelegen, omgeven door groen met tal van faciliteiten en service op maat. Onze poetshulp, klusjesdienst, strijk- of boodschappenservice maken u het leven makkelijk. Zodat u alle tijd heeft om te genieten van wat telt: gezellig samenzijn met vrienden en familie, lekker eten, een gezonde wandeling,…

Hulp en zorg op úw maat

Beukenhof is in de eerste plaats een stijlvolle thuis, met hypermoderne en comfortabele appartmenten. Maar het is ook een veilige haven. Een plaats waar u in goede handen bent, in alle fasen van uw leven. We zijn er voor u, maar dringen niets op. U woont zelfstandig, met een comfort- en zorgpakket op uw maat.

Ideale ligging

Beukenhof ligt in de gezellige badplaats Koksijde, op een boogscheut van strand en zee, en vlakbij Golf Ter Hille. Op enkele minuten bent u in het centrum van Oostduinkerke, met zijn beroemde garnaalvissers en tal van winkels en restaurants.

Moderne architectuur

Alle assistentiewoningen zijn strak, maar toch warm huiselijk vormgegeven. Ze zijn gebouwd met de beste duurzame materialen en voorzien van alle mogelijke comfort. Vanop uw terras heeft u een mooi zicht op het omringende groen.

Slimme belegging

De cijfers liegen er niet om: tegen 2030 zal het aantal 60-plussers in West-Vlaanderen met 48% zijn toegenomen. Het aantal 80-plussers met maar liefst 153%. De vraag naar aangepaste woningen is nu al zeer groot en zal alleen maar stijgen. Een assistentiewoning in Beukenhof, met een uniek totaalconcept en prachtige locatie, is dan ook slimme en veilige belegging. Een zekere investering voor uw toekomst en die van uw kinderen.

Verkoopkantoor

Interesse? Spring dan vrijblijvend even binnen!

Het verkoopkantoor bevindt zich op de Koninklijke Baan 264 (Hoek met Prof. Blanchardlaan) in Koksijde. We zijn open van 9u00 tot 17u00.

U kan ons telefonisch bereiken op 058 33 26 00.

Graag had ik meer info over

Beukenhof

Zorgeloos genieten aan de Belgische kust,
in een zee van groen.

close
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contact

Skyline Europe

Vorstlaan 292 1160 Oudergem
T. 02 679 00 00 F. 02 679 00 01