Vastgoed in Brussel brengt meer rendement

Vastgoedinvesteerders op zoek naar een hoog rendement komen al snel uit bij Brussel. De expatniche biedt de interessantste return on investment. Bovendien zijn expats een graag gezien huurderspubliek. Hun werkgever is een betrouwbare betaler en telt prijzen neer die makkelijk tweemaal zo hoog liggen als in Vlaanderen.

  • Zorgeloos verhuren dankzij onze gespecialiseerde verhuurservice
  • Expats zijn kapitaalkrachtige en betrouwbare huurders
  • Hoogste huurprijzen in België: maandelijks tussen 850 en 2400 euro
  • Toplocaties voor verhuur aan eurocraten, ambassadepersoneel en internationale werknemers
  • Brussel genereert de hoogste meerwaarde: bijna 30% gestegen in 5 jaar

Brussel is internationale hotspot

Brussel is de hoofdstad van Europa en een aantrekkingspool voor duizenden buitenlandse werknemers. Dankzij de vestiging van de EU, de NAVO en tal van internationale bedrijven en instellingen, heeft Brussel een onuitputtelijke bron van internationale huurders.

Hoogste huurprijzen van België

De vraag naar stijlvolle huurappartementen is in Brussel nog steeds groter dan het aanbod.
De huurprijzen blijven er stijgen en liggen gemiddeld tussen de 850 en 2.400 euro per maand. Expats behoren tot het middenkader of hoger, dus multinationals en de NAVO beknibbelen niet op de huisvesting van deze professionals en betalen huurprijzen die twee maal hoger liggen dan in Vlaanderen.

Eigen verhuurservice

Met Skyline Renting beschikt u voortaan over uw eigen professionele verhuurdienst.
Dit verhuurteam heeft 20 jaar ervaring op de Brussels markt én beheert meer dan 1000 appartementen. Door te focussen op lange termijn contracten onderscheidt Skyline Renting zich duidelijk van andere verhuurdiensten. Zij nemen alle verhuurtaken op zich en zorgen voor een continue verhuur, zodat uw belegging optimaal rendeert.

Locatie in functie van verhuur

Via Skyline Renting blijven we als ontwikkelaar betrokken partner, ook na de verkoop. Daarom kiezen we onze gronden op basis van het verhuurpotentieel en de toekomstige meerwaarde. Want uw succes is ook het onze. Skyline Europe heeft 40 jaar ervaring en kan bogen op een gemiddelde bezettingsgraad van 98%.

Graag had ik meer info over

Investeren in vastgoed

Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

close
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contact

Skyline Europe

Vorstlaan 292 1160 Oudergem
T. 02 679 00 00 F. 02 679 00 01