Een perfecte investering, nu al een verhuursucces

Investeerders kennen de vele voordelen van Evere. Deze gemeente is een zeer gegeerde woonplaats bij een internationaal huurderspubliek dankzij de vele Europese instellingen, internationale bedrijven en uiteraard de NAVO. Laat Europa voor u werken en profiteer van de kapitaalkrachtige expats die Genève Park huisvest.

  • Investeringsappartementen voor expats
  • Toplocatie vlakbij de NAVO
  • Tijdloze architectuur en een verfijnde afwerking
  • 98% verhuurd in Fase I
  • Hoge huurprijzen door internationale huurders
  • Eigen verhuurservice met 20 jaar ervaring

Laatste fase in verkoop

De werken aan de laatste fase van Genève Park zijn begonnen. Wees er snel bij. Het aantal appartementen is beperkt!

TOPLOCATIE VLAKBIJ DE NAVO

Genève Park is gelegen op een absolute topligging in Evere. De gemeente Evere heeft haar reputatie en bekendheid opgebouwd dankzij haar aangename en groene leefomgeving, de kwaliteit van haar veiligheidsdiensten en infrastructuur, haar gemakkelijke toegankelijkheid en de nabijheid van de luchthaven.

EEN GOED CONCEPT GARANDEERT MEERWAARDE

In Genève Park gaat het niet om een gebouw, het gaat om een uitgepuurd concept waarin elk detail bijdraagt tot een uniek geheel. Genève Park is een echte “landmark”. Dat merk je aan de reeds gerealiseerde gebouwen.

Internationaal huurderspubliek

Instellingen zoals de NAVO, de Europese Commissie en heel wat internationale bedrijven zoals IBM en Toyota kozen heel bewust om zich in Evere te vestigen. Deels omwille van de uitstekende bereikbaarheid, maar ook omdat hun internationale medewerkers in de gemeente Evere een aangenaam leefklimaat hebben gevonden die aan hun hoge verwachtingen voldoet.

ZORGELOOS VERHUREN DANKZIJ ONZE VERHUURSERVICE

Iedereen zal willen wonen in Genève Park. En dat kan, aan de juiste voorwaarden en de juiste prijs! Wist u dat wij zelfs een dienst hebben die alle verhuurzorgen van u kan overnemen? Skyline Services vertelt u alles over prijzen, cijfers en opbrengsten. Meer dan 30 jaar ervaring staat te uwer beschikking

Interesse? Bezoek het modelappartement!

Kies voor een veilige en zekere belegging en investeer in Brusselse appartementen voor expats. Maak vrijblijvend een afspraak en ontdek het modelappartement van Genève Park met uw eigen ogen.

Graag had ik meer info over

Genève Park II

Een perfecte investering, nu al een verhuursucces

close
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contact

Skyline Europe

Vorstlaan 292 1160 Oudergem
T. 02 679 00 00 F. 02 679 00 01