Laat Europa voor u werken

Slimme investeerders kennen de vele voordelen die Brussel biedt. Als hoofdstad van Europa werkt Brussel als een magneet op een kapitaalkrachtig internationaal huurderspubliek. Ambassador Park is een uitgelezen investering op een toplocatie vlakbij de internationale instellingen. Combineer dat met moderne architectuur, een ervaren projectontwikkelaar en een unieke verhuurservice en u heeft alle ingrediënten voor een succesvolle vastgoedinvestering.

  • Typische meerwaardelocatie in Brussel
  • Vlakbij de Europese instellingen, internationale bedrijven en de NAVO = topligging voor expats
  • Expats en eurocraten zijn welgestelde en betrouwbare huurders
  • Volledig op maat afgewerkt
  • Verhuurservice met 20 jaar ervaring op de Brusselse markt

Expats in Brussel

De Europese instellingen, internationale bedrijven en de NAVO zorgen in Brussel voor een constante toestroom van betrouwbare en welgestelde expats. Ze gaan allen op zoek naar een huurappartement dat voldoet aan hun hoge eisen. In Brussel is de vraag naar kwalitatieve huurappartementen groter dan het aanbod. Waarom zou u geen graantje meepikken van Europa?

Rustig gelegen en toch alles vlakbij

Ambassador Park voldoet op elk vlak aan de hoge kwaliteitseisen die expats aan hun woning stellen. Een moderne architectuur, een kwaliteitsvolle afwerking en een rustige groene woonomgeving vlakbij bij hun werk. Dankzij de goede bereikbaarheid zijn ze slechts enkele minuten verwijderd van het levendige stadscentrum of van de luchthaven.

Duurzame architectuur

Het architectenbureau Archi 2000, onder meer gekend voor de restauratie van de prachtige gebouwen A en B van Tour & Taxis, tekende voor Ambassador Park een modern architecturaal ontwerp uit. Tijdloze architectuur die hedendaags en stijlvol aanvoelt. Ook het specifieke gebruik van duurzame, kwalitatieve materialen en lage-energietechnieken ligt helemaal in lijn met het ontwerp.

Interieurs met veel licht

Uiteraard werd ook veel aandacht besteed aan de inrichting van de appartementen. De nadruk ligt op een aangename ruimtebeleving en een stijlvol interieur. Alles voelt natuurlijk aan en is perfect aangepast aan de werk- en levensstijl van de bewoners. Grote raampartijen zorgen ervoor dat de appartementen baden in het licht. De leefterrassen kijken uit over de aangelegde tuinen.

Wij zorgen voor een vlotte verhuur

Skyline Renting Services is de onbetwiste nummer 1 voor de verhuur van appartementen aan expats. Deze unieke verhuurdienst die meer dan 1.000 appartementen in beheer heeft, zorgt voor een vlotte verhuur. Zo kan uw investering snel renderen. Dankzij Skyline Renting Services bent u zeker van een zorgeloze investering met maximaal rendement.

Graag had ik meer info over

Ambassador Park

 

Unieke investeringsappartementen in de hoofdstad van Europa

close
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contact

Skyline Europe

Vorstlaan 292 1160 Oudergem
T. 02 679 00 00 F. 02 679 00 01