Vastgoed en expats: dé investering in Brussel

De vastgoedkoning van de expats

27/01/2016

De ontwikkelaar Skyline Europe wil de komende drie jaar 2.000 woningen bouwen. Een belangrijk deel is bestemd om te verhuren aan expats in en rond Brussel. Skyline Renting verhuurt nu al 1.107 appartementen aan expats.

Lees meer
Skyline_Ambassador_2830_Automotive_JAN16_nl-01

Vastgoed en expats: een geslaagde combinatie

23/12/2015

Brussel is de grootste huurmarkt van België. Met tal van internationale ondernemingen, de Europese instellingen en de NAVO trekt onze hoofdstad bovendien elk jaar meer hoogopgeleide professionals aan. Vastgoed dat zich richt op die expats blijft het bijzonder goed doen.

Lees meer
Genève Park Fase II Evere, investeer in vastgoed, Skyline Europe, investeren vlakbij de NAVO, beleggingsappartementen vlakbij de NAVO

Genève Park – Opendeurdag 22 juni

10/06/2014

Het blijft een aanrader om een appartement echt te betreden. Om de materialen en de afwerking met je eigen ogen te zien, om het uitzicht te bewonderen en de buurt te verkennen.
Daarom verwelkomt Skyline u op de modeldag van Genève Park. We kijken uit naar uw komst.

Lees meer
Geld lenen voor een woning was nog nooit zo voordelig als nu

Geld lenen voor een woning was nog nooit zo voordelig als nu

17/05/2014

Vooral voor leningen tot 20 jaar of korter zitten we op een historisch dieptepunt", meldt Het Nieuwsblad zaterdag.

De rente op spaarboekjes is al enkele maanden in vrije val. De jongste weken volgt ook de hypothecaire rente, de intrest die gevraagd wordt voor woonleningen. Die volgt de rente die de Belgische staat betaalt voor leningen op lange termijn. En die zit al dagen onder de twee procent, lager dan ooit tevoren. De meeste banken volgen met hun woonleningen.

Lees meer